1 534,55 ₴
Показати оптові ціниLoclo (Локло) — рослинний комплекс, до складу якого входять клітковина та харчові волокна. Вони необхідні організму для підтримки моторної функції кишково-жовдового тракту.
Яблучний пектин, броколі, буряк, буряк, куркума, морква, капуста, вівсяні висівки, розмарин, томат, біофлавоноїди, а також сафлорова олія, смола гуара й акації, кориця входять до складу комплексу
Якщо вірити англійцям, з'їдаючи по яблуку на день перед сном, можна забути, що таке візити до лікаря
Яблука є джерелом пектину, дія якого полягає в зниженні ризику раку товстої кишки. Проведені в університеті Техасу дослідження підтвердили подвійне зниження випадків захворювання на рак у тварин, які регулярно отримують пектин у формі харчової добавки.
Саме вказана речовина відіграє провідну роль у зниженні значень холестерину та цукру в крові, виведенні токсинів і металів із неї. Це особливо важливо для пацієнтів, які пройшли курс променевої терапії або людей, які страждають на цукровий діабет.
Насіння цієї рослини — джерело харчових волокон. Вони сприяють розм'якшенню калових мас, а отже, очищають кишківник, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту.
Вплив пектину та подорожника багато в чому схожий, тому комплекс, що містить обидва ці компоненти, підсилює їх цілющий вплив.
Loclo (Локло) містить кілька компонентів із таким ефектом. Так, смоли гуара (камеди) і акації зменшують апетит, попутно знижуючи рівень холестерину, тригліцеридів, ліпопротеїдів, а також зв'язуючи та виводячи токсини з організму.
Вівсяні висівки, тобто оболонки зерен вівса, покращують моторну функцію кишечника, знижують рівень холестерину та цукру в крові, виводять токсини.
Томати насичують організм вітаміном С, лікопоном, фолієвою кислотою, калієм, залізом і в-каротин. З іншого боку, вітамін С, що міститься в томатах, сприяє кращому засвоєнню заліза. Численні дослідження також стверджують, що в-каротин і фолієва кислота, що містяться в цій язі, знижують ризик онкозахворювання.
Вчені зината (США) у процесі досліджень з'ясували, що жінки з високим вмістом лікопену в крові рідше страждають на передракові пухлини шийки матки. Їхні колеги з Італії довели, що томати знижують ризик раку легенів і передміхурової залози.
Морква та буряк містять величезну кількість пектинових речовин і корисних мінералів, як-от вітамін С, залізо, каротин і фолієва кислота. Ці «помічники» роблять ці овочі ефективним засобом профілактики захворювань серця й судин, зміцнення імунітету, боротьби з метеоризмом і навіть профілактики ракових захворювань.
Про їхні цілющі властивості відомо давно. Ще в Давньому Римі буряку використовувалася під час лікування головний, зубний біль та інших нездужань. Пізніше буряк був поширений на всьому континенті завдяки римської експансії.
Зараз уже доречна, що буряк — джерело фолієвої кислоти, клітковини та магнію. Вона допомагає знизити рівень цукру в крові, підняти гемоглобін, знижує ризик раку кишківника, грудей і підшлункової залози.
Не відстає від неї та броколі, передком якої є звична всім кочана капуста.
Багато хто вважає, що броколі знижує ризик ракових захворювань і підвищує імунітет. А ще вона багата на вітамін C і фолієву кислоту
Броколі та кочана капуста, що входять до складу Loclo (Локло)насичують організм клітковиною, калієм і кальцієм, селеном, вітамінами В, С і U, залізом і в-каротином. Такий коктейль мінералів і вітамінів не тільки оздоровлює організм, а й запобігає розвитку фіброзних утворень, ракових пухлин молочної залози. Також броколі та кочана капуста сприяють загоєнню виразок шлунка, мають антибактеріальну та противірусну дію, допомагають боротися з діабетом і метеоризмом.
Як уже було сказано, капуста використовується для профілактики фіброзно-кистозних захворювань. Речовини, що містяться в ній, підвищують імунітет. Крім того, капуста клітковина допомагає в установленні регулярного стільця, профілактиці геморою й закрепів.
Ця дія посилюється корицею й розмарином. Перша покращує травлення, слиновиділення і виділення шлункового соку. Другий — має загальнооздоровчу та онкопротекторну дію.
Додатковою перевагою комплексукло є куркума. Вона слугує антиоксидантом, покращує травлення й нормалізує флору кишківника. Куркума також здатна зв'язувати канцерогени та захищати клітини від вільних радикалів.
Вживаючи з їжею Loclo від NSP, можна забезпечити організм харчовими волокнами, клітковиною й багатьма корисними компонентами. Завдяки цьому комплекс виділяється з низки аналогічних препаратів інших виробників.
Склад:Цитрусові біофлавоноїди (грейпфрут і апельсин)
ЗАСТОСУВАННЯ: Розвести одну столову ложку в 1 склянці холодної води, розмішати та відразу випити. Як і під час приймання будь-яких харчових волокон, бажано додаткове вживання рідини (1-2 склянки). Рекомендується приймати волокна за 30-60 хвилин до основного приймання їжі. В 1 столовій ложці (9,5 г) міститься 3,8 г харчових волокон (3,2 г — розчинних і 0,6 г — нерозчинних). Зберігати в сухому, прохолодному місці.Внимание: У разі загострення шлунково-кишкових захворювань, непрохідності кишківника та синдрому мальабсорбці та проконсультуватися з лікарем. У людей із підвищеною чутливістю до подорожника можуть зазначатися алергічні реакції. У разі індивідуальної нестерпності припинити вживання.Основні | |
---|---|
Виробник | Nature's Sunshine Products |
Країна виробник | США |